Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Húsgolyók tejszínes mártásban recept

Húsgolyók tejszínes mártásban
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
  • Hozzávalók:

    Elkészítése:

    A darált húshoz hozzáadjuk az apróra vágott hagymát és a tojást, majd fűszerezzük.

    Golyókat formázunk belőle, hőálló tálba tesszük, 180 fokon kb. 15 percig sütjük.

    Lereszeljük a sajtot, összekeverjük a tejszínnel fokhagymával.

    Leöntjük vele a húst, és még 25 percig sütjük. Burgonyapürével tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Szólj hozzá

    Őket is nézd meg!

  • Ajánlott cikkek